Our Seasonal Proposals
Here is our selection of seasonal dishes
Allergens
1 - GLUTEN
2 - CRUSTACEANS
3 - EGGS
4 - FISH
5 - PEANUTS
6 - SOYA
7 - MILK AND DERIVATIVES
8 - NUTS
9 - CELERY
10 - MUSTARD
11 - SESAME
12 - SULFUR DIOXIDE (sulphites)
13 - LUPINS
14 - MOLLUSCS
Starters
Carpaccio di Cervo con Funghi Porcini sott’olio
Venison Carpaccio with Porcini Mushrooms in oil
€ 17,00
Insalata di Cavolo Cinese con Finferli, Cipolla e Speck Croccant
Chinese Cabbage Salad with Chanterelles,Onion and crispy Speck
€ 15,00
First Courses
Tagliolini fatti in Casa alle Castagne con Burro alla Camomilla
Homemade Chestnut Tagliolini with Chamomile Butter
Allergens: 3, 1
€ 17,00
Risotto al Sassella con Castagne e Speck
Sassella Risotto with Chesnuts and Speck
(min 2 people - Price indicated per person)
Allergens: 7
€ 17,00
Gnocchi di Zucca e Patate fatti in Casa al Burro e timo
Homemade Pumpkin and Potato Gnocchi with Butter and Thyme
Allergens: 1, 3, 7
€ 15,00
Second Courses
Sminuzzato di Vitello ai Porcini e Panna con Riso Selvatico
Veal mince with Porcini mushrooms and cream with wild Rice
Allergens: 1, 7
€ 20,00
Straccetti di Manzo allo Stroganof con Riso Selvatico
Beef Stroganoff Strips with Wild Rice
(Cucunbers,Peppers,Onions and Green Pepper)
Allergens: 7
€ 22,00
Scaloppine di Cervo ai Funghi Misti
Venison Escalopes with Mixed Mushrooms
Allergens: 1
€ 22,00
COVER & SERVICE
Cover and Service
€ 3,00
